Workshop ‘Hoe verleid ik…’

30 januari 2019

Workshop ‘Hoe verleid ik…’

Op 21 februari geeft Brenda Kooy een workshop over: Hoe verleid ik een organisatie om met onze vrijwilligersorganisatie samen te werken? De praktische tips die zij aanreikt komen je goed van pas op de beursvloer van 9 april. Wil je ontdekken hoe jij kunt samenwerken (‘matchen’) met een andere organisatie op een originele manier, meld je dan aan voor deze workshopavond!

Op dinsdag 9 april is de Beursvloer voor Delft en Midden-Delfland van 17-20.30 uur. Op de beursvloer ontmoet je vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en ondernemers. Het is altijd gezellig druk. Iedereen is er met hetzelfde doel: matches maken, afspraken waar je beiden blij en beter van wordt. Elke deelnemer heeft iets te vragen en iets aan te bieden. In gesprek probeer je nader tot elkaar te komen en over en weer iets voor elkaar te betekenen. Je kunt daarbij denken aan ruimtegebruik, kennis delen, materialengebruik, netwerk ontsluiten. Tijdens de workshop zal dit zeker concreter voor je worden.

Ben je benieuwd of deelname aan de beursvloer iets is voor jullie vereniging, stichting of instelling of wil je alvast in de stemming komen? Geef je dan op voor de workshop op donderdag 21 februari van 20-21.30 uur. Brenda Kooy heeft veel ervaring met beursvloeren en vaak ontstaan de eerste matches die avond al! De workshop is in de Kickerthoek, P.W. Alexanderhof 2 in Den Hoorn. Aanmelden graag via email: a.denouden@swmd.nl.

Op www.delftseuitdaging.nl vind je alle informatie over de Beursvloer van Delft en Midden-Delfland.

Zoek

Het laatste nieuws

Delftse Beursvloer 2024

De Maatschappelijke Beursvloer De enige beurs waar partijen onderhandelen met gesloten beurzen Op de beursvloer worden vragen van stichtingen en

Scroll naar boven