Delftse Beursvloer 2024

22 januari 2024

De Maatschappelijke Beursvloer

De enige beurs waar partijen onderhandelen met gesloten beurzen

Op de beursvloer worden vragen van stichtingen en verenigingen samengebracht met aanbod van het lokale bedrijfsleven. In ruil voor een realistische tegenprestatie helpen ondernemers Maatschappelijke Organisaties met gesloten beurs.

De Delftse Beursvloer is terug!

Op maandag 8 april zal alweer de 15e Delftse Beursvloer gaan plaatsvinden. Deze editie word gehost door gastheer Festo. Een zeer enthousiast bedrijf die dit maatschappelijke project graag ondersteund door het ter beschikking stellen van hun zaal.

Programma 8 april 2024 – Festo (Schieweg 62, 2627 AN Delft)

16:00 uur start workshop fondsenwerving 
17:00 uur opening Beursvloer
19:30 uur einde Beursvloer

Meer informatie over de beursvloer en het programma ga naar de Beursvloer pagina.

Inschrijven kan via het online formulier.
Maak eerst een account aan en na opslaan klik bij Vraag en Aanbod/Toevoegen in het formulier de categorie Beursvloer aan!

Beproefd concept

Inmiddels vinden er jaarlijks, verspreid over het land, zo’n 75 beursvloeren plaats.
Hieruit ontstaan enkele tienduizenden ‘matches’. Zou je deze matches omrekenen naar geld dan bereik je met al deze beursvloeren een maatschappelijk rendement van enkele miljoenen euro’s per jaar! Lees er alles over op de landelijke website van de Beursvloer.

De Beursvloer biedt kansen voor iedereen!

Of je nu Maatschappelijk Verbonden Ondernemer (MVO) bent, lid van een vereniging of bestuurder van een stichting of een andere non-profit organisatie.

Zoek

Het laatste nieuws

Succesvolle Beursvloer

Bedankt gastheer Festo en deelnemers voor een succesvolle beursvloer. Bekijk de foto’s en lees in het nieuwsbericht wie de matchbeker

Delftse Beursvloer 2024

De Maatschappelijke Beursvloer De enige beurs waar partijen onderhandelen met gesloten beurzen Op de beursvloer worden vragen van stichtingen en

Scroll naar boven