Meedoen aan de Laptop Challenge?

We horen het graag van je!

Laptop Challenge

Geef uw laptop een tweede leven.

Maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen in Delft en Midden-Delfland hebben zo nu en dan een laptop of andere hardware nodig om hun mooie doelen te kunnen realiseren. We weten dat bedrijven hun afgeschreven hardware soms noodgedwongen weggooien, terwijl ze een mooie en veilige 2e bestemming zouden kunnen krijgen. Zonder dat uw bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Daarom organiseert de Delftse Uitdaging een Laptop Challenge.

Zo kunt u doneren

Heeft uw bedrijf afgeschreven laptops, desktops, printers of beamers (hardware)? Doneer deze dan aan de Delftse Uitdaging. Vul het formulier op deze pagina in en wij komen uw hardware bij u ophalen. Vermeld onderaan het formulier in het veld “Toelichting” dat uw donatie vanuit de Delftse Uitdaging komt. Zo is het voor de ophaaldienst duidelijk dat het voor de Uitdaging bedoeld is. 

Uw bedrijfsgegevens veilig

Uw hardware wordt leeggemaakt waarna u een data vernietigingsverklaring ontvangt. Zo weet u zeker dat er geen bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Voor informatie over andere mogelijkheden kunt u contact opnemen.

Uw hardware weer in gebruik

De Delftse Uitdaging heeft geïnventariseerd welke maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen behoefte hebben aan een laptop, desktop, printer of beamer. Zodra de hardware is voorzien van nieuwe software (windows 10) wordt deze gematcht met een nieuwe eigenaar. Dankzij u! Zo helpt u het werk van deze organisaties mogelijk te maken.

Alles op een rij:

– Hardware bij u opgehaald
– Uw bedrijfsgegevens veilig
– Een maatschappelijk 2e leven voor uw hardware

Heeft u nog vragen, mailt u dan naar info@delftseuitdaging.nl of bel met 0642177525

Aanvraag indienen

Scroll naar boven