MVO maar dan anders!

doe mee met het leukste ondernemende netwerk

Helpen door simpelweg te DOEN!

We vatten het nog even voor je samen.

De Uitdaging heeft een eenvoudig doel: helpen door te doen.

“En dat helpen doet de stichting door aan de ene kant maatschappelijke organisaties te stimuleren om hulp te durven vragen en aan de andere kant bedrijven te stimuleren mee te denken en door een helpende hand ideeën om te zetten in concrete daden.”

Vraag en aanbod

Simpel gezegd bemiddelen we in vraag en aanbod van diensten en menskracht (kennis, extra handen, creativiteit).

Via de Uitdaging kun je als ondernemer op een eenvoudige en positieve manier iets terug doen voor de omgeving waarin je onderneemt en waarin jij zelf en/of je medewerkers wonen, werken en leven.

Gouden vrijwilligers

De vele vrijwilligers waar de maatschappelijke organisaties binnen onze gemeente op draaien zijn goud waard. Zonder hen immers geen florerende verenigingen. Verenigingen die, zeker in deze tijd, zo hard nodig zijn als ontspanning en uitlaatklep.

De verenigingen en daarmee dus de gouden vrijwilligers kunnen vaak best wat diensten, kennis of advies gebruiken. En daar komen wij om de hoek kijken. Zij kunnen bij ons terecht met een concrete vraag. Bijvoorbeeld een vraag over kennis van pr/publicaties of een social media training zodat er meer leden geworven kunnen worden. Dergelijke vragen zetten wij vervolgens uit binnen ons netwerk en zo proberen we een ‘match’ te vinden.” Financiële ondersteuning is iets waar de Uitdaging zich niet mee bemoeit.  “We bemiddelen puur bij vraag en aanbod van diensten en menskracht (kennis, extra handen, creativiteit). We bieden daadwerkelijk aan wat geleverd kan worden en gaan op zoek daar datgene waar behoefte aan is”.

Simpelweg doen dus. Daar gaat het om.

Doe jij mee?

De Uitdaging daagt lokale ondernemers uit om samen voor nog veel meer ‘matches’ te zorgen. Hoe? Door bijvoorbeeld diensten aan te bieden zoals hulp bij publicatie/PR. Ben je een financieel wonder? Wellicht kun je een vereniging net even verder helpen bij het op orde maken van hun jaarplan. Heb jij een ruimte waar verenigingen af en toe zouden kunnen vergaderen? Of bepaalde eenmalige of terugkomende klussen, denk aan kopiëren, boekjes vouwen en/of het inpakken van (kerst)pakketten? Misschien vinden jouw medewerkers het wel leuk om een dagje de handen uit de mouwen te steken en een tuin op te knappen?

Er is zoveel mogelijk. Soms is het even zoeken, maar wij denken graag mee. Vaak ligt het voor de hand en heb je er zelf gewoonweg niet aan gedacht. Daarom dagen wij niet alleen ondernemers uit, zij mogen ons ook uitdagen om een passende vorm voor hen te vinden. Overigens bieden veel van de geholpen organisaties een tegenprestatie. Bijvoorbeeld een rondleiding door hun museum, een optreden of sportclinic. Als je het ons vraagt maakt dit een match compleet. Een win-win situatie noemen we dat!

Maak samen met de Uitdaging onze woon, werk en leefomgeving (nog) mooier.
Wil je als organisatie, onderneming of andere stakeholder betrokken raken?

Dat kan ook door vriend te worden en ons te ondersteunen met een financiële bijdrage. Ons vriendensysteem hebben we verdeeld in 3 categorieën waaruit bedrijven, ondernemers en maatschappelijke organisaties kunnen kiezen wat het beste bij hen past. De drie vrienden categorieën bestaan uit: Supporter, Fan of Superheld. Hieronder staat vermeld wat het inhoudt en wat de voordelen zijn.

Ons Vriendensysteem

Supporter

  

Word Supporter van de Delftse Uitdaging en sluit je aan bij een beweging die lokale gemeenschappen versterkt en positieve verandering brengt. Als supporter geniet je van eeuwige dankbaarheid, waardevolle exposure en exclusieve toegang tot onze dynamische beursvloer! 

Fan 

Fans van de Delftse Uitdaging maken een verschil in het versterken van lokale gemeenschappen. Als Fan geniet je van eeuwige dankbaarheid, waardevolle exposure, exclusieve toegang tot onze dynamische beursvloer en nog veel meer!

Superheld

Ben jij de Superheld die zich aansluit bij de Delftse Uitdaging? Geniet van eeuwige dankbaarheid, waardevolle exposure, exclusieve toegang tot onze dynamische beursvloer en krijg exclusief toegang tot onze overige events. Durf de uitdaging aan te gaan en laat je superkrachten zien!


 

Doe mee en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken
of beter nog, meld je direct aan door het formulier hieronder in te vullen.

Ja natuurlijk doe ik mee!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht en moeten ingevuld zijn om de aanmelding te kunnen versturen.
Na ontvangst van je aanmelding nemen we bij de eerste gelegenheid contact met je op!

Dankzij onze founders, sponsoren, partners en vrienden

kunnen wij de Uitdaging aan blijven gaan!

Scroll naar boven