De week van de Uitdaging 21 t/m 25 november 2016

28 september 2016

De week van de Uitdaging: doen waar we goed in zijn: uitdagen, verbinden en matchen!

Heel Nederland gaat de Uitdaging aan: 1000 deuren open voor ongekend talent!

52 Lokale Uitdagingen gaan met elkaar de Uitdaging aan: 1000 matches tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties met als thema participatie. Simpelweg omdat het thema om aandacht vraagt. Mensen, vanuit verschillende maatschappelijke organisaties, met een grote(re) afstand tot arbeid vinden het niet eenvoudig om een bedrijf te vinden waar zij ervaring mogen opdoen of zelfs binnen mogen kijken om hun wereld te vergroten.

Bedrijven willen beslist hun deuren openzetten voor ‘ongekend talent’, maar weten vaak niet goed waar ze aan beginnen, best logisch, ieder zijn vak tenslotte. Daar kunnen de Lokale Uitdagingen verandering in brengen en doen waar ze goed in zijn: uitdagen, verbinden & matchen.

Veel Lokale Uitdagingen werken al aan dit thema, andere zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken. Alle Lokale Uitdagingen werken samen met deskundigen (organisaties voor zorg en welzijn, -asielzoekers, -mensen met beperkingen, scholen en maatschappelijk begeleiders) om deuren te openen en open te houden bij bedrijven voor ongekend talent. Samen uitdagen, verbinden en matchen. Uitdagen door andere bedrijven uit te dagen. Verbinden door partijen over en weer met elkaar kennis te laten maken en te leren van elkaar. Met als doel te matchen, het liefst 1000 keer om ook daadwerkelijk mensen vooruit te helpen omdat ze “mee kunnen doen”. Iedereen werkt mee! Ook de Delftse Uitdaging doet mee. Hoe? Dat lees je binnenkort!

In de week van 21 t/m 25 november bereikt de landelijke campagne van de Lokale Uitdagingen het hoogtepunt. Lukt het ‘de Uitdagingen van Nederland’ om 1000 deuren te openen voor ongekend talent? Op 24 november zien we waar de teller op blijft staan.

Search

Het laatste nieuws

Delftse Beursvloer 2024

De Maatschappelijke Beursvloer De enige beurs waar partijen onderhandelen met gesloten beurzen Op de beursvloer worden vragen van stichtingen en

Scroll naar boven