De tiende editie van de Beursvloer komt eraan

13 maart 2016

De Delftse Uitdaging organiseert dinsdag 12 april de tiende editie van de Beursvloer. De eerste rijen deelnemers staan al genoteerd, maar er is volgens de werkgroep nog plaats genoeg.

Hun advies: mis dit maatschappelijke feestje niet! Nee, bij deze Beursvloer gaat het niet om AEX en groot geld. Het gaat één en al om maatschappelijk handelen. En negen beursvloeredities hebben bewezen: daar wil je graag bij zijn. Wie een bedrijf heeft en graag iets betekend voor de samenleving kan zo instappen en aan maatschappelijke organisaties een handreiking doen. Wat de één over heeft of graag en gul wil bieden, heeft voor de ander een meerwaarde en vice versa.

Op een dynamische, laagdrempelige en leuke manier sluiten organisaties deals in de vorm van matches. Alles met gesloten beurzen en onder het wakend oog van een notaris. Dit ‘handelen in betrokkenheid’ geeft veel voldoening. Bovendien worden Delft en Midden-Delfland, door verbondenheid te creëren en over en weer de hand uit te steken, met elkaar nog leuker en leefbaarder gemaakt.

Deelnemers bedenken vooraf wat ze te bieden hebben en wat ze nodig hebben. Op de website www.beursvloerdelft.nl staan voorbeelden ter inspiratie. De matches kunnen heel divers zijn. Ondernemers bieden bijvoorbeeld materialen, overbodige computers en leegstaande ruimtes, maar ook organisatie-, website- of marketingadvies aan. Maatschappelijke organisaties kunnen een sportdag, workshop, optreden, maar ook hun netwerk en kennis aanbieden. Hoe leuk is bijvoorbeeld een tegenprestatie in de vorm van een survivaltocht voor de kinderen van je personeelsleden door de Scouting in ruil voor hulp bij statuten? Of een muzikaal onthaal van een studentenorkest in ruil voor twee overtollige computers?

De tiende Beursvloer wordt gehouden bij Werkse! in Den Hoorn. Ook zin in een ‘feel good avond’? Lees dan meer en meld je aan via de website www.beursvloerdelft.nl.

bron: Delft op Zondag | 13 maart 2016

 

Zoek

Het laatste nieuws

Succesvolle Beursvloer

Bedankt gastheer Festo en deelnemers voor een succesvolle beursvloer. Bekijk de foto’s en lees in het nieuwsbericht wie de matchbeker

Delftse Beursvloer 2024

De Maatschappelijke Beursvloer De enige beurs waar partijen onderhandelen met gesloten beurzen Op de beursvloer worden vragen van stichtingen en

Scroll naar boven