Save the date! Vrijwilligersfestival voor inwoners en ‘Proeverij van kennis, inzicht en ervaringen’ voor vrijwilligersorganisaties

11 januari 2018

Op 13 en 14 februari 2018 vinden de Delftse Dagen plaats. Dit jaarlijkse, grootste vrijwilligersevenement van Delft heeft een nieuw jasje gekregen. Het thema van deze dagen is ‘hart voor vrijwilligerswerk’.

Dinsdag 13 februari 18.00 – 21.00 uur
Vrijwilligersfestival voor alle inwoners van Delft en Midden-Delfland

Aanmelden via: Delftse Dagen: Vrijwilligersfestival Delft voor elkaar:

Nieuw dit jaar is het vrijwilligersfestival voor inwoners van Delft en Midden-Delfland. Aan het programma wordt op dit moment de laatste hand gelegd en staat vanaf 17 januari online. U kunt zich dan ook meteen inschrijven en aanmelden voor één van de workshops. Deelname is gratis.

Woensdag 14 februari 17.30 – 22.00 uur
Proeverij van kennis, inzicht en ervaringen speciaal voor vrijwilligersorganisaties en burgerinitiatieven

Aanmelden via: Delftse Dagen: Proeverij 2018

Een avond met een interessante lezing en diverse workshops. Het definitieve programma is in de week van 15 januari bekend en u kunt zich dan ook inschrijven via deze website. Deelname is gratis.

Locatie
Scholencombinatie Delfland
Van Bleyswijckstraat 72
2613 RT Delft

Meer informatie?
Neem contact op met Ivy Kahlmann, projectleider Delftse Dagen (06 10 66 10 71) of met: Frederike Schüller, Muaha Tatipata van Delft voor Elkaar of Wilma Broeseliske van de Delftse Uitdaging (info@delftseuitdaging.nl).

E-mailadressen overige contactpersonen:
i.kahlmann@vtvzhn.nl
f.schuller@participedelft.nu
m.tatipata@participedelft.nu

De Delftse Dagen worden mogelijk gemaakt door: Fonds 1818, Delft Gouden sociale Gemeente, Scholencombinatie Delfland, Delftse Uitdaging en Delft voor Elkaar.

Search

Het laatste nieuws

Delftse Beursvloer 2024

De Maatschappelijke Beursvloer De enige beurs waar partijen onderhandelen met gesloten beurzen Op de beursvloer worden vragen van stichtingen en

Scroll naar boven