Oranje Fonds Collecte 2019

10 december 2018

Ook in 2019 organiseert het Oranje Fonds weer de Collecte, van 11 tot en met 15 juni. De inschrijving voor de Collecteweek start vandaag. Schrijf je meteen in voor de Collecte, daarmee ben je verzekerd van deelname en kan je direct een Collectegebied kiezen!

Dit jaar kan je je ook inschrijven voor de Online Collecte. Dit kan in combinatie met de deurcollecte, net zoals afgelopen jaar. Nieuw in 2019 is dat je je ook alléén voor het online collecteren kan aanmelden. Dus je kan kiezen voor de deurcollecte, de combinatie met de Online Collecte óf alleen het online collecteren. 50% van je gehele opbrengst, dus ook die van de Online Collecte, gaat naar jouw stichting of vereniging!

Kijk hier voor meer informatie over de Oranje Fonds Collecte.

Wil je je meteen inschrijven, ga dan naar Mijn Oranje Fonds en log in. Heb je nog geen Mijn Oranje Fonds account, dan kan je je ook eerst registreren op deze pagina. Na inloggen of registreren ga je naar de Collecte. Hier kan je je inschrijven voor de deurcollecte, de online collecte of een combinatie van beide.

We hopen van harte dat jullie meedoen aan de Oranje Fonds Collecte in 2019! Je draagt dan bij aan een socialer en meer betrokken Nederland en haalt meteen geld op voor je eigen stichting of vereniging!

Als je vragen hebt, neem dan even contact op met het Collecte Team van het Oranje Fonds via telefoonnummer 0900-4488448 (kantooruren) of collecte@oranjefonds.nl.

 

 

Zoek

Het laatste nieuws

Succesvolle Beursvloer

Bedankt gastheer Festo en deelnemers voor een succesvolle beursvloer. Bekijk de foto’s en lees in het nieuwsbericht wie de matchbeker

Delftse Beursvloer 2024

De Maatschappelijke Beursvloer De enige beurs waar partijen onderhandelen met gesloten beurzen Op de beursvloer worden vragen van stichtingen en

Scroll naar boven