Oproep: Gaat u met ons de uitdaging aan?

26 oktober 2022

Hoe wilt u als bedrijf of maatschappelijke organisatie invulling geven aan maatschappelijk ondernemen? De Delftse Uitdaging kan u hierbij ondersteunen. Als manager van de Delftse Uitdaging kom ik graag bij u op bezoek om de mogelijkheden te bespreken hoe we de welvaart van mensen in Delft en omgeving kunnen verbreden. Door out of the box oplossingen fysiek en virtueel te faciliteren verbindt de Delftse Uitdaging de Delftse werelden. Gaat u met ons de uitdaging aan? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met mij op; Wilma Broeseliske tel: 06 421 775 25 email: info@delftseuitdaging.nl.

Laat u uitdagen door de Delftse Uitdaging!
Geef een BOOST-dag aan uw vrijwilligers en uw organisatie krijgt zo een BOOST! De Delftse Uitdaging, ondersteund door haar founders, partners en vrienden, biedt deze Boost-training aan besturen en andere vrijwilligers van alle maatschappelijke organisaties in Delft aan. De BOOST! training zorgt er voor dat uw organisatie wordt versterkt.

Reactie bestuur van de Delftse Buur op BOOST-dag: “Team (Mahnaz en Wilma) was bij ons om de vrijwilligers nog enthousiaster te maken. En dat lukte uitstekend met enkele mooie opdrachten. Ook zij die niet van dit soort facilitatie houden vonden het leuk, verbindend en versterkend. Veel dank!”.

Search

Het laatste nieuws

Delftse Beursvloer 2024

De Maatschappelijke Beursvloer De enige beurs waar partijen onderhandelen met gesloten beurzen Op de beursvloer worden vragen van stichtingen en

Scroll naar boven