Midden-Delfland en De Delftse Uitdaging slaan handen ineen

10 september 2016

De gemeente Midden-Delfland gaat zich samen met ondernemersnetwerk De Delftse Uitdaging inzetten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen in Midden-Delfland. Het is de bedoeling dat bedrijven en organisaties geïnspireerd en ondersteund worden om op een praktische en passende manier hun steentje bij te dragen aan de Midden-Delflandse samenleving. Dit alles onder het motto ‘Samen sterker door te delen’.
“De Delftse Uitdaging brengt matches tussen bedrijven en organisaties tot stand. Wat de één over heeft, kan de ander gebruiken”, aldus wethouder van Economische Zaken Hans Horlings. Hierbij moet gedacht worden aan vraag en aanbod van materialen (spullen), middelen (geld) en menskracht (extra handen, creativiteit, kennis en kunde).
“Dit concept past perfect bij Midden-Delfland, waar duurzaamheid in de genen zit. Als gemeente zetten wij ons graag in om dit initiatief ook in Midden-Delfland tot een succes te maken”, verklaart Horlings.

bron: www.wos.nl

 

Zoek

Het laatste nieuws

Succesvolle Beursvloer

Bedankt gastheer Festo en deelnemers voor een succesvolle beursvloer. Bekijk de foto’s en lees in het nieuwsbericht wie de matchbeker

Delftse Beursvloer 2024

De Maatschappelijke Beursvloer De enige beurs waar partijen onderhandelen met gesloten beurzen Op de beursvloer worden vragen van stichtingen en

Scroll naar boven