Hoe verras jij een bedrijf? In gesprek met GAMMA Delft

26 juli 2018

Deze keer op bezoek bij de GAMMA, Leeuwenstein in Delft. Eigenlijk hoeven we het adres er helemaal niet bij te vermelden, want bijna iedereen weet de weg naar de GAMMA te vinden! John van Beek en zijn team zijn al vanaf het begin van onze Uitdaging actief in het maken van matches tussen GAMMA en een groot aantal verenigingen en stichtingen. Gedurende het hele jaar en zeker ook tijdens de Beursvloer zijn zij een van de favorieten.

John onderschrijft ook helemaal de win-win gedachte van de Uitdaging. In de afgelopen periode hebben we ook leuke tegenprestaties gezien, zoals een kerstconcert of vrijwilligers in de winkel bij een event. De laatste tijd komen mensen vooral met uitgebreide vragen om materiaal en vergeten ze vaak de GAMMA te verrassen met een originele tegenprestatie. En….dat is wel de werkwijze van De Uitdaging! Met gesloten beurs elkaar verder helpen, zowel het bedrijf als de vereniging of stichting.

GAMMA wil zeker mee blijven werken en heeft wel de wens om meer verrast te worden met een echt plan vanuit de vragende vereniging of stichting. Daag de GAMMA uit met een orginele passende tegenprestatie waardoor zij eigenlijk jouw aanbod niet kunnen weigeren.. en daardoor graag jouw wens vervullen.

Uiteraard inzenden via onze site aanvraag indienen en dan kun je ook de tegenprestatie uitdagend beschrijven of een document tOp bezoek bij Gammaoevoegen.

 

 

Zoek

Het laatste nieuws

Succesvolle Beursvloer

Bedankt gastheer Festo en deelnemers voor een succesvolle beursvloer. Bekijk de foto’s en lees in het nieuwsbericht wie de matchbeker

Delftse Beursvloer 2024

De Maatschappelijke Beursvloer De enige beurs waar partijen onderhandelen met gesloten beurzen Op de beursvloer worden vragen van stichtingen en

Scroll naar boven