De Delftse Beursvloer is terug!

12 juli 2023


De Delftse Beursvloer is terug op 12 september! Kom jij ook?
Op dinsdag 12 september zal bij Rodi Media (een van de founders) de Delftse Beursvloer weer gaan plaatsvinden. Na 4 jaar wachten is het eindelijk weer tijd om vraag en aanbod van Delftse partijen bij elkaar te brengen.
De Beursvloer is al 10 jaar hét evenement waar bedrijven, stichtingen en verenigingen elkaar ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid. We brengen op de Beursvloer vraag en aanbod samen, waardoor er met gesloten beurs gehandeld kan worden door ca. 60 ondernemers en 60 maatschappelijke organisaties.
Ben je een bedrijf en wil je graag iets betekenen voor de samenleving?
Ben je een stichting, vereniging of maatschappelijke organisatie en zoek je samenwerking met het bedrijfsleven? Doe dan mee aan de Beursvloer, onderdeel van de Delftse Uitdaging. Het belooft weer een bruisend evenement te worden!
Voor geïnteresseerde deelnemers beginnen we met een *workshop ‘Hoe verkoop je je verhaal’ en aansluitend is tussen 17 en 20 uur de Beursvloer.
Hieronder het programma:
15:45 uur inloop sociale partijen/verenigingen/bedrijven/stichtingen etc.
16:00 uur start workshop ‘Hoe verkoop je je verhaal’*
16:45 uur inloop overige bedrijven met eten!
17:30 uur opening matchmeester (laatste briefing) met vip
17:45 uur start 1e ronde
18:15 uur start 2e ronde
19:00 uur start 3e ronde
19:30 uur afsluiting met uitreiking meest unieke/bijzondere match en napraten
20:30 uur einde Beursvloer
*Workshop ‘Hoe verkoop je je verhaal’: Hoe zorg je ervoor dat jouw verhaal zo helder mogelijk overkomt bij de ander? Zonder ruis, of ruimte voor een andere interpretatie? En op welke manier breng je hierbij jouw passie over? De passie die ervoor zorgt dat jij dit verhaal vertelt? In deze workshop werken we aan deze twee essentiële elementen om een succesvolle verbinding aan te gaan met de ander.’
Aanmelden:
Je kunt je als bedrijf of maatschappelijke organisatie gratis aanmelden tot 8 september via www.delftseuitdaging.nl/vraag-en-aanbod/#vraagenaanbodaanmelden.
LET OP: Bij het invullen van het formulier, klik bovenin bij categorie Beursvloer aan!
Vragen aan de projectleider over de Beursvloer:
Jori Noordhoek – Your Events
beursvloer@delftseuitdaging.nl
06-15271322

Search

Het laatste nieuws

Delftse Beursvloer 2024

De Maatschappelijke Beursvloer De enige beurs waar partijen onderhandelen met gesloten beurzen Op de beursvloer worden vragen van stichtingen en

Scroll naar boven