Beursvloermatches worden uitgevoerd!

4 oktober 2018

Beursvloermatches worden uitgevoerd!

Inmiddels zijn we 5 maanden na de geslaagde Beursvloer op 10 april jl. in het Huis van de Stad en stromen de enthousiaste verhalen en foto’s binnen.
match van Rodi media en Stichting Delft-Freiberg

Voor wie het nog niet kent… Elk jaar organiseert de Delftse Uitdaging een Beursvloer voor organisaties uit Delft en Midden-Delfland. Een Beurs waar niet gehandeld wordt in aandelen, maar matches worden gemaakt met gesloten beurs. Bedrijven, grote maatschappelijke organisaties en vrijwilligersorganisaties hebben allemaal wat nodig en als tegenprestaties zeker wat te bieden. Waar kun je dan aan denken?

Westvest Notarissen heeft in ruil voor heerlijk Afrikaans eten de aanpassing van de statuten geregeld voor Stichting Misa.
Prachtige historische kleding krijgt de Delftse Molen te leen in ruil voor een gezellig teamuitje in onze Delftse molen voor het personeel van de bibliotheek Midden-Delfland.
RodiMedia heeft, zoals tijdens iedere Beursvloer, ook diverse matches gemaakt. Zij leverden deze keer een banner aan Stichting Delft-Freiberg in ruil voor naamsvermelding in communicatie uitingen.
De Koninklijke Harmoniekapel Delft kreeg bij Ipse de Bruggen concertruimte met als muzikale tegenprestatie een concert voor de cliënten.

Het verbinden van vraag en aanbod doet de Delftse Uitdaging het hele jaar door. Vragen naar materialen, menskracht, ruimte, expertise en aanbod door bedrijven, gemeenten en grote maatschappelijke organisaties zijn van harte welkom! We denken graag met je mee om een prima match te maken, waar beide organisaties mee verder komen. Ook kun je naar de Meet & Matchbijeenkomsten komen om te pitchen. Momenteel zoeken we voor een Stichting opslagruimte voor een draaiorgel in ruil voor muzikale tegenprestaties. Weet u een bedrijf dat ruimte kan bieden? Laat het ons weten dan kunnen we matchen!

Zelf een vraag of leuk aanbod? Kijk eens op www.delftseuitdaging.nl

Samenwerken werkt!

Uit Delft op Zondag van 30-9-2018

Zoek

Het laatste nieuws

Succesvolle Beursvloer

Bedankt gastheer Festo en deelnemers voor een succesvolle beursvloer. Bekijk de foto’s en lees in het nieuwsbericht wie de matchbeker

Delftse Beursvloer 2024

De Maatschappelijke Beursvloer De enige beurs waar partijen onderhandelen met gesloten beurzen Op de beursvloer worden vragen van stichtingen en

Scroll naar boven