Beursvloer 2019: Verrassend anders handelen!

21 januari 2019

Beursvloer 2019: Verrassend anders handelen!

De Delftse Uitdaging nodigt je van harte uit voor de dertiende Beursvloer op dinsdag 9 april 2019 van 17.00 tot 20.30 uur en deze keer in de verrassende en feestelijke locatie van PerspeKtief, Vulcanusweg 277, 2624 AV Delft.

Klik hier voor het Aanmeldformulier 2019

Wil je extra aandacht voor jouw vragen en natuurlijk jouw ludieke tegenaanbod?

Pitch je dan naar een match op het podium!

Ook dit jaar maken maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen kans op pitch-tijd op het podium van de Beursvloer. Wil je kans maken op deze pitch-tijd?

Maak een ludiek filmpje van één minuut met jouw telefoon, stuur deze in en overtuig de jury, dat jouw aanbod en natuurlijk jouw vraag echt in de spotlight hoort te staan! Je vergroot de kans zo zeker op een match.

Klik hier voor meer informatie en hoe je filmpje in te sturen.

De Beursvloer voor Delft en Midden-Delfland !

De Beursvloer is al 13 jaar hét evenement waar bedrijven, stichtingen en verenigingen, gemeenten elkaar ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid.

– Ben je een bedrijf of een grote maatschappelijke organisatie? Wil je graag iets betekenen voor de samenleving? En op een verrassende andere manier?

– Ben je een stichting, vereniging of maatschappelijke organisatie en zoek je samenwerking met het bedrijfsleven?

Doe dan mee aan de Beursvloer Delft & Midden-Delfland! Het belooft weer een bruisend evenement te worden!

 

Zaken doen met gesloten beurs

Op de Beursvloer Delft en Midden-Delfland komen maatschappelijke organisaties en bedrijven samen om elkaar te ontmoeten, te netwerken en te handelen in betrokkenheid. Wat de één over heeft of graag wil bieden, heeft meerwaarde voor de ander en vice versa. Zo worden knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van menskracht, materialen, middelen, expertise en zaalruimte door het bedrijfsleven opgelost. En waarbij de maatschappelijke organisaties op hun beurt een tegenprestatie bieden die past bij het karakter van hun organisatie. Alles met gesloten beurzen. Zo onderhandelen alle deelnemers anderhalf uur lang op een dynamische en laagdrempelige manier over hun vraag en aanbod. Met elkaar maken we de wereld op die manier een stukje leuker.

‘Vraag en aanbod’
Hier een verzameling voorbeelden van Beursvloermatches. Ter inspiratie en als stimulans voor eigen creativiteit

Hoe verleid je een bedrijf?

Zoveel vragen en waarom kiest een bedrijf dan net voor jouw vereniging of stichting? Gewoon omdat je hen verrast met jouw tegenaanbod! Ook een bedrijf wil graag verder geholpen worden met de match en er plezier aan beleven.

Wil je advies over jouw tegenaanbod om zo echt bedrijven en grote maatschappelijke organisaties voor jouw vraag te winnen? En hoe je gemakkelijk met bedrijven en grote maatschappelijke organisaties een match sluit?

Donderdag 21 februari a.s. van 20.00-21.30 uur organiseren we een gratis workshop samen met Brenda Kooy van BAMOS! (ondernemer). Kom je ook?
Geef het aan op het aanmeldingsformulier voor de Beursvloer!

Brenda Kooy heeft veel ervaring met beursvloeren en vaak ontstaan de eerste matches die avond al!
De workshop is in de Kickerthoek, P.W. Alexanderhof 2 in Den Hoorn.
Aanmelden graag via email: a.denouden@swmd.nl.

Nieuwsgierig naar het Beursvloer event?
Op onze Facebook pagina staat staat een filmpje over de Beursvloer van 2018.
Dit filmpje is ons geschonken door Founder Pieter van Foreest.

Programma Beursvloer volgt!

Klik hier voor het Aanmeldformulier 2019

 

 

Zoek

Het laatste nieuws

Delftse Beursvloer 2024

De Maatschappelijke Beursvloer De enige beurs waar partijen onderhandelen met gesloten beurzen Op de beursvloer worden vragen van stichtingen en

Scroll naar boven