Razo zoekt redactiemedewerkers

Gevraagd: Redactiemedewerkers

Voor de verandering van ziekenhuisradio naar zorgplatform is de RAZO op zoek naar redactiemedewerkers die radioreportages bij zorginstellingen, patiëntenverenigingen en overige zorggerelateerde partijen willen maken.

De functie bestaat uit drie verschillende onderdelen, te weten reportagemaker, uitmonteren en bureauredactie. Een belangrijke vaardigheid die een redactiemedewerker moet bezitten is het maken en onderhouden van contacten.

Taken:
– Presentatietechnisch voorbereiden van reportages.
– Reportages maken.
– Voorbereiden informatieve items.
– Technisch monteren van reportages.

Wat heeft de RAZO te bieden?
De RAZO is in 1949 in Delft als ziekenomroep gestart en wil in de komende periode transformeren naar een zorgplatform. Waar tot op heden onze dienstverlening alleen nog gericht is op de patiënten van de Reinier de Graag Groep en de bewoners van Pieter van Foreest, wil de RAZO zich in de toekomst richten op alle inwoners van Delft en omstreken.

Om dit zorgplatform te kunnen realiseren, zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Alle (nieuwe) vrijwilligers krijgen interne trainingen aangeboden om een functie goed te kunnen uitvoeren.

De RAZO kent een sterk informeel en sociaal karakter. Tweemaal per jaar wordt er een medewerkersvergadering georganiseerd dat afgesloten wordt met een borrel. Naast deze vergadering zijn er ook tweemaal per jaar gezellige uitjes waar alle vrijwilligers van de RAZO gezamenlijk bijeen komen.

Interesse? Mail: info@delftseuitdaging.nl. Wij brengen u dan in contact met de organisatie.

Scroll naar boven