Beursvloer Delft en Midden-Delfland: Verrassend anders handelen op 9 april 2019!

24 januari 2019

Beursvloer Delft en Midden-Delfland: Verrassend anders handelen op 9 april 2019!

Op dinsdag 9 april wordt de 13de editie van de Beursvloer in Delft en Midden-Delfland door de Delftse Uitdaging georganiseerd. De beursvloer is hét netwerkevenement waar je bij moet zijn. Daadkrachtige ondernemers en verenigingen en stichtingen vinden elkaar tijdens de beursvloer, waar gehandeld wordt in maatschappelijke betrokkenheid. Er is één vuistregel: er wordt gehandeld met gesloten beurs. Want wat de één over heeft kan voor de ander zeer gewenst zijn en er is altijd een tegenprestatie! Bijvoorbeeld aanbod van ruimte, expertise, spullen in ruil voor een workshop, bedrijfsuitje of een kunstwerk. Er is werkelijk van alles mogelijk!

Stokje overgedragen aan Perspektief, de locatie voor 2019

Afgelopen dinsdag is in een winterse omgeving het stokje overgedragen door de Gemeente Delft, waar de beursvloer in 2018 in het Huis van de Stad plaats vond, aan Perspektief. Op 9 april 2019 gaat de rode loper uit bij Perspektief aan de Vulcanusweg 277 te Delft voor de Beursvloer Delft en Midden-Delfland 2019. En dat betekent:

verrassend anders handelen! Benieuwd?


De beursvloer daar moet je gewoon bij zijn!

  • Ben je een bedrijf of een grote maatschappelijke organisatie? Wil je graag iets betekenen voor de samenleving? En op een verrassende andere manier?
  • Ben je een stichting, vereniging of maatschappelijke organisatie en zoek je samenwerking met het bedrijfsleven?

Meld je aan voor de Beursvloer Delft & Midden-Delfland!
Het belooft weer een bruisend evenement te worden!

Wil je extra aandacht voor jouw vragen en natuurlijk jouw ludieke tegenaanbod?
Pitch je dan naar een match op het podium!

Meer informatie en aanmelden via www.beursvloerdelft.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto van links naar rechts: Leny Maan (Perspektief) , Bruun van der Steuijt (Gemeente Delft), Wilma Broeseliske (Delftse Uitdaging), Mustapha Boufassil (Perspektief)

Zoek

Het laatste nieuws

Succesvolle Beursvloer

Bedankt gastheer Festo en deelnemers voor een succesvolle beursvloer. Bekijk de foto’s en lees in het nieuwsbericht wie de matchbeker

Delftse Beursvloer 2024

De Maatschappelijke Beursvloer De enige beurs waar partijen onderhandelen met gesloten beurzen Op de beursvloer worden vragen van stichtingen en

Scroll naar boven