1e Samenloop voor Hoop Delft groot succes!

19 juli 2018

9 en 10 juni stond in het teken van beleven, meeleven en doorleven tijdens de eerste SamenLoop voor Hoop in Delft. 800 wandelaars en ruim 60 eregasten hebben samen 24 uur gewandeld en stilgestaan bij kanker. Maar hebben ook het leven gevierd! We zijn trots op onze teams en eregasten. Wat een sfeer, wat een verbondenheid. Het was fantastisch!

Tijdens de Beursvloer werd er een oproep gedaan om mee te lopen tijdens de Samenloop voor Hoop.
Ze werden hiermee niet alleen de winnaar van de wisselbeker van de Beursvloer, maar er werd ook goed gehoor aan gegeven, vele aanwezige deelnemers hebben zich aangemeld.
Een zeer geslaagde match!

1e SamenLoop voor Hoop in Delft – opbrengst € 96.213

Wat een geweldig weekend was het 9 en 10 juni. Ruim 800 lopers, 60 eregasten, zo’n 100 kinderen van de KinderLoop, vrijwilligers, sponsoren, catering, muziek en bezoekers hebben er een fantastisch evenement van gemaakt.

Een evenement met een relaxte sfeer, veel verbondenheid, een lach en een traan en vooral heel veel blijdschap bij de bekendmaking van het resultaat. We hebben met z’n allen maar liefst € 96.213 opgehaald. Dat is fantastisch. Een groot dank je wel aan iedereen die hier aan bijgedragen heeft.

Burgemeester Marja van Bijsterveldt opende de eerste SamenLoop voor Hoop en liep voorop in de eerste ronde. Gevolgd door alle eregasten en teams.

samenloopvoorhoop Delft
Foto’s: Koos Bommelé / Rodi Media Zh

 

Zoek

Het laatste nieuws

Succesvolle Beursvloer

Bedankt gastheer Festo en deelnemers voor een succesvolle beursvloer. Bekijk de foto’s en lees in het nieuwsbericht wie de matchbeker

Delftse Beursvloer 2024

De Maatschappelijke Beursvloer De enige beurs waar partijen onderhandelen met gesloten beurzen Op de beursvloer worden vragen van stichtingen en

Scroll naar boven