Delftse fondsen website: wegwijzer fondsen in Delft

14 juni 2018

Samen doen we meer voor Delft

delftse fondsen

WEGWIJZER FONDSEN IN DELFT

Zinvol vrijwilligerswerk, mentorprojecten voor brugklassers, vakantieactiviteiten, sporten voor kinderen, taallessen. Delftse Fondsen steunen dergelijke organisaties of initiatieven om Delft prettiger voor iedereen te maken. Op deze gezamenlijke website laten de fondsen zien wie ze zijn en wat ze precies doen.

DE FONDSEN

zijn Kerkelijke Stichting Stalpaert van der Wiele, Stichting voor Hulp aan Delftse Jongeren, Stichting De Lichtboei, Fonds 1818, Youthbank Delft en Rabobank Coöperatiefonds. Elk fonds heeft een eigen historie, een eigen bestuur, eigen doelstellingen en voorwaarden om een bijdrage te krijgen. De Gemeente Delft heeft zich aangesloten bij de website Delftsefondsen.nl met de Stimuleringssubsidie. Deze regeling sluit naadloos aan bij het donatiebeleid van de deelnemende fondsen.

NIEUWS

Alle fondsen in Delft zijn nu op één plek te vinden!

Samenwerkende Fondsen in Delft lanceren de website www.Delftsefondsen.nl.

Het zoeken naar financiering voor maatschappelijke initiatieven in Delft is nu een stuk makkelijker. Via de website Delftsefondsen.nl bundelen vijf fondsen hun krachten.
Op deze gezamenlijke website laten de fondsen zien wie ze zijn en wat ze precies doen. Ook kunt u de Quickscan doen, daardoor is in een paar klikken duidelijk waar de kansen voor financiering liggen.

Voor veel initiatiefnemers van projecten in Delft is het vinden van de juiste financiers nu een grote klus. Fondsen zijn onbekend en worden niet aangeschreven waardoor niet alle financieringsmogelijkheden worden benut. Met Delftsefondsen.nl willen de Samenwerkende Fondsen in Delft het zoeken naar financiering gemakkelijker maken. Met behulp van een handige Quickscan weet u snel bij welke fondsen kansen liggen.
Iedereen die iets in Delft wil organiseren, bijvoorbeeld op gebied van welzijn, vrijwilligerswerk, educatie, kunst & cultuur of natuur & milieu kan gebruik maken van de website. Per fonds is aangegeven wat de criteria zijn om in aanmerking te komen voor een donatie.

QUICKSCAN

Heeft u een project of initiatief in Delft dat een steuntje in de rug kan gebruiken? Dan is deze website een wegwijzer. Klik op de verschillende fondsen en kijk of uw aanvraag een kans van slagen heeft. Het handigst gaat dat door de QuickScan te doen. Zo ziet u heel snel bij welke fondsen u het beste een aanvraag kunt indienen.

Link naar de website: Delftsefondsen.nl

 

Zoek

Het laatste nieuws

Succesvolle Beursvloer

Bedankt gastheer Festo en deelnemers voor een succesvolle beursvloer. Bekijk de foto’s en lees in het nieuwsbericht wie de matchbeker

Delftse Beursvloer 2024

De Maatschappelijke Beursvloer De enige beurs waar partijen onderhandelen met gesloten beurzen Op de beursvloer worden vragen van stichtingen en

Scroll naar boven