Handel mee op de Beursvloer Delft & Midden-Delfland

29 maart 2016

DELFT – Tijdens de Beursvloer Delft & Midden-Delfland wordt dinsdag 12 april gehandeld in maatschappelijke betrokkenheid.

Bedrijven en maatschappelijke organisaties die ‘iets’ voor elkaar en voor de maatschappij willen betekenen ontmoeten elkaar dan bij Werkse! te Den Hoorn. Op de Beursvloer gaat het er dynamisch aan toe. Maatschappelijke organisaties en bedrijven ontmoeten elkaar met maar één doel: daadwerkelijk concrete afspraken maken: matches. Het kan gaan om menskracht, advies, materialen of ruimte. Het gaat echt om matches, dus handelen met gesloten beurs. Wat de één over heeft of kan bieden kan voor de ander zeer gewenst zijn. De eerste rijen deelnemers staan genoteerd. Inmiddels hebben ruim zestig organisaties en maatschappelijke ondernemingen in de regio zich al aangemeld. Er is nog plaats voor meer. Wilt u als bedrijf iets doen voor de Delftse en/of Midden-Delflandse maatschappij? Meld u dan nu aan voor de Beursvloer Delft & Midden-Delfland. Bent u een stichting of vereniging en zoekt u aansluiting bij het bedrijfsleven? Geef u dan ook op. Het is een wisselwerking. Bedrijven kunnen iets betekenen voor een maatschappelijke organisatie, stichting of vereniging en zij kunnen vaak weer iets terugdoen voor het bedrijf. Er zijn prachtige voorbeelden van matches te bedenken. Bijvoorbeeld: de Voedselbank heeft in medewerkers van de gemeente de menskracht gevonden die zij nodig hadden bij het verven van de nieuwe uitgifteruimte. De voedselbank heeft de medewerkers hiervoor een zelfgemaakte lunch aangeboden. Een leuk en waardevol teamuitje met betekenis. Of een supermarkt die menskracht inzet om ouderen een mooie dag te laten beleven, hiervoor geeft de maatschappelijke organisatie advies en training aan medewerkers rondom ouderen met dementie.
Wilt u als bedrijf iets doen voor de Delftse en/of Midden-Delflandse maatschappij? Of heeft u als maatschappelijke organisatie een hulpvraag? De tiende Beursvloer wordt gehouden bij Werkse! in Den Hoorn op|dinsdag 12 april, van 17.00 uur tot 20.30 uur. Kijk voor aanmelden en meer informatie op www.beursvloerdelft.nl.

bron: Delft op Zondag | 28 maart 2016

Zoek

Het laatste nieuws

Succesvolle Beursvloer

Bedankt gastheer Festo en deelnemers voor een succesvolle beursvloer. Bekijk de foto’s en lees in het nieuwsbericht wie de matchbeker

Delftse Beursvloer 2024

De Maatschappelijke Beursvloer De enige beurs waar partijen onderhandelen met gesloten beurzen Op de beursvloer worden vragen van stichtingen en

Scroll naar boven