Stichting Wetswinkel Delfland geeft gratis juridisch advies

Aangeboden: gratis juridisch advies

Wie zijn wij?
De wetswinkel Delfland is een stichting waar men zowel voor persoonlijk als zakelijk gratis juridisch advies terecht kan. Wij bestaat nu ongeveer twee jaar en wij zijn volop in ontwikkeling. De rechtshulp wordt u aangeboden door een team van inmiddels 17 juristen en rechtenstudenten.

Wat doen wij?
We hebben nu al meer dan 900 bewoners in Delft en omstreken geholpen bij hun juridische problemen. Tegen het eind van het jaar hopen wij 1000 mensen te hebben geholpen. De wetswinkel houdt
twee keer per week een inloopspreekuur: op de maandag en de woensdag van 18.15 uur tot 19.30 uur in ons kantoor van Bleyswijkstraat 91, 2613 RR in Delft. De leden van het team zijn gespecialiseerd in vele rechtsgebieden. Denk hierbij onder andere aan arbeid en sociale zekerheid, personen en familierecht en het huurrecht.

Spreekuur op locatie
Wij geven niet alleen spreekuur op onze vaste locatie, maar wij geven sinds kort ook spreekuur op locaties van andere organisaties. Wij hebben bijvoorbeeld een spreekuur gegeven bij de Delftse Gehandicapten Vereniging.

Waarom wij dit doen?

Wij willen graag onze diensten voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken. Hiervoor hebben wij hulp nodig van andere bedrijven en particulieren. De wetswinkel Delfland wil daarom u op deze manier wijzen op ons bestaan en mogelijkheid die wij geven om een spreekuur op locatie te houden. Indien u als bedrijf of organisatie interesse heeft in zo’n spreekuur of wanneer u op een andere manier de wetswinkel denkt te kunnen helpen horen wij dit graag. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de Wetswinkel Delfland (http://www.wetswinkeldelfland.nl/

Scroll naar boven