Pieters Kamerhuis zoekt vrijwilligers: Pieters Kamerleden

Gevraagd: vrijwilligers

Pieters Kamerhuis zoekt vrijwilligers:

  1. Pieters Kamerlid voor onze gastheer/-vrouwfunctie, werktijden: Overdag van ma t/m zo in overleg (minimaal 4 uur aaneengesloten per week)

Tijdens je werk als Pieters Kamerlid zorg je er voor dat iedereen zich welkom voelt bij Pieters Kamerhuis. Jij bent samen met je collega’s het aanspreekpunt voor bezoekers en voor de Kamerhuisbewoners en hebt het overzicht van alle activiteiten in Pieters Kamerhuis. Je weet waar de interesses en behoeften liggen van de Kamerhuisbewoners en de vaste bezoekers en enthousiasmeert ze om deel te nemen aan bepaalde activiteiten en verzorgt de inschrijving van deze activiteiten.

Tussen de bedrijven door serveer jij een heerlijk kopje koffie in Pieters Koffiecorner, een borreltje op het zonnige terras in Pieters Tuin of helpt een handje in Pieters Keuken/Eetkamer.

Je hebt contact met de Kamerhuisbewoners, de buurtbewoners en ook heb je goed contact met de ondernemers in Pieters Kamerhuis.

Het concept Pieters Kamerhuis is iets waar je helemaal achter staat en met veel energie kan uitdragen.

2. Pieters Kamerlid voor Pieters Eetkamer

Werktijden: Overdag van ma t/m zo in overleg (minimaal 3 uur aaneengesloten per week). Op termijn willen we ook ’s avonds vers koken voor onze gasten.

Je neemt de bestellingen op, ondersteunt de gast hierbij en serveert gerechten en drankjes en verzorgt de rekening en de betaling hiervan. Daarnaast zorg je voor het dekken/klaarmaken van de tafels en ook het afruimen en schoonmaken hiervan.

Ook serveer jij een heerlijk kopje koffie in Pieters Koffiecorner, een borreltje op het zonnige terras in Pieters Tuin of helpt de kok een handje.

Je hebt contact met de Kamerhuisbewoners, de buurtbewoners en ook heb je goed contact met je collega’s. Het concept Pieters Kamerhuis is iets waar je helemaal achter staat en met veel energie kan uitdragen.

  1. Pieters Kamerlid voor onze mini-Jumbo

Werktijden:Overdag van ma t/m zo in overleg (minimaal 3 uur aaneengesloten per week).

Begin februari 2016 opent Pieters Kamerlid de eerste mini-Jumbo in Delft! Hiervoor zoeken wij enthousiaste vrijwilligers.

Tijdens je werk als Pieters Angel zorg je er voor dat iedereen zich welkom voelt bij Pieters Kamerhuis. Jij zorgt ervoor dat de klant gastvrij ontvangen wordt en je maakt hem wegwijs in de winkel. Je houdt je bezig met de winkel en alles wat daarbij komt kijken. Je zorgt ervoor dat de producten netjes en voorzien van prijs in de schappen liggen. Uiteraard verricht je kassawerkzaamheden en houd je de winkel opgeruimd en het assortiment aangevuld.

Je weet als geen ander hoe je de Kamerhuisbewoners, de bezoekers en de wijk kan enthousiasmeren om in onze min-Jumbo boodschappen te komen doen.

Je hebt contact met de Kamerhuisbewoners, de buurtbewoners en ook heb je goed contact met je collega’s. Als het nodig is help je je collega’s in Pieters Eetkamer een handje met het serveren van gerechten en drankjes.

Kunt u helpen? Mail: info@delftseuitdaging.nl. Wij brengen u dan in contact met Pieters Kamerhuis.

Scroll naar boven