De Beursvloer 10 april 2018

De 12e beursvloer Delft en Midden-Delfland wordt gehouden op 10 april 2018 van 17.00 uur tot 20.30 uur in het Huis van de Stad (gemeente Delft), Stationsplein 1, 2611 BV Delft.

Meld je onderaan deze pagina aan (inschrijfformulier): 

Nieuwsgierig? Op onze Facebook pagina staat staat een filmpje over de Beursvloer van 2017. Dit filmpje is ons geschonken door Founder Pieter van Foreest.

Op de Beursvloer Delft en Midden-Delfland komen maatschappelijke organisaties en bedrijven samen om elkaar te ontmoeten, te netwerken en te handelen in betrokkenheid. Wat de één over heeft of graag wil bieden, heeft meerwaarde voor de ander en vice versa. Zo worden knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van menskracht, materialen, middelen, expertise en zaalruimte door het bedrijfsleven opgelost. En waarbij de maatschappelijke organisaties op hun beurt een tegenprestatie bieden die past bij het karakter van hun organisatie. Alles met gesloten beurzen. Zo onderhandelen alle deelnemers anderhalf uur lang op een dynamische en laagdrempelige manier over hun vraag en aanbod. Met elkaar maken we de  wereld op die manier een stukje leuker.

‘Vraag en aanbod’
Hier een verzameling voorbeelden van Beursvloermatches. Ter inspiratie en als stimulans voor eigen creativiteit

Je kunt bij ons ter voorbereiding van de Beursvloer zelfs een workshop volgen. Geef dit aan op het aanmeldformulier.
Deelnemers ontvangen vooraf de lijst met andere deelnemers en vraag en aanbod. Natuurlijk kunt u onbeperkt matches maken. Vaak in een gesprek kom je met elkaar op nieuwe matches! Dat is de kracht van de beursvloer.

Pitch je naar een Match én win dit jaar de beker!

De drie meest originele tegenprestaties worden beloond en mogen pitchen op het podium en hebben gegarandeerd een match. En je kunt hiermee de wisselbeker van het jaar 2018 winnen!

Criteria:
1) originaliteit van de tegenprestatie
2) groei potentie, maatschappelijke impact
3) podiumtijd van 3 minuten

Film aanleveren voor de Pitchwedstrijd: klik hier

Programma

16.30 uur inloop & ontvangst

17.00 uur Start Beursvloer en Pitch wedstrijd

19.15 uur Netwerken met hapje en drankje

20.30 uur Afsluiting

Wat is anders?

Verbeterde zichtbaarheid voor Bedrijven en grote maatschappelijke organisaties!  (eigen statafel)

Pitch je naar een match-wedstrijd. Zorg voor een originele tegenprestatie!

Beursvloer 2018 Flyer

Beursvloer 2018 Flyer1

 

Inschrijfformulier Beursvloer 2018

Dit inschrijfformulier is voor ondernemers, maatschappelijke organisaties, stichtingen, verenigingen, (basis-)scholen en vrijwilligersorganisaties uit de gemeenten Delft & Midden-Delfland. Ter voorbereiding op de Beursvloer is er een gratis workshop voor de deelnemende maatschappelijke organisaties "Pitch je naar een Match". De workshop vindt plaats op woensdag 14 februari van 20.00-21.00 uur in SC Delfland, Van Bleijswijckstraat 72 te, Delft en is onderdeel van de Delftse Dagen. Of op 26 maart in Midden-Delfland: Wat vraag / bied ik op de beursvloer? Brenda & Annette denken mee. Onderaan dit inschrijfformulier kunt u zich hiervoor aanmelden. U kunt zich aanmelden voor de beursvloer t/m 1 april. (de velden met een * zijn "verplichte" velden).
  • Inschrijving

  • Om de Beursvloer mogelijk te kunnen maken wordt er aan de deelnemende organisaties/verenigingen en stichtingen deelnamekosten gevraagd. Samen kunnen we op deze manier maatschappelijk betrokken blijven ondernemen. Vrienden hebben vrij toegang, na aanmelding. U heeft v.w.b. uw deelname aan de Beursvloer Delft & Midden-Delfland 2018 de volgende keuzemogelijkheden:
  • (speciaal voor vrijwilligersorganisaties).
  • (alleen in te vullen door vrijwilligersorganisaties)
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.