ondersteuner subsidieaanvragen gezocht

Gevraagd: ondersteuner subsidieaanvragen (vrijwilliger)

De KinderAcademie Delft is een stichting zonder winstoogmerk. De weekendschool heeft als doel het bieden van kansen aan kinderen in het onderwijs en op de arbeidsmarkt. Dit tracht zij te bereiken door kinderen van 10 tot en met 12 jaar beroeps-oriënterend onderwijs te bieden en kinderen te laten oefenen met vaardigheden die onmisbaar zijn in de 21ste eeuw.

 

Kun je je helemaal vinden in de visie en doelen van de KinderAcademie, wil je een belangrijke maatschappelijke bijdrage leveren en ben je twee uur per week beschikbaar? Kom dan vrijwilligerswerk doen bij de KinderAcademie als fondsenwerver! Jouw beschikbaarheid kan in overleg aangepast worden.

 

Als ondersteuner voor subsidieaanvragen help je het bestuur mee aan het schrijven van een meerjarenstrategie van de fondsenwerving en je kunt dit vertalen naar concrete plannen. Je ondersteunt bij het maken van een begroting en dekkingsplan en het aanschrijven van fondsen. Je vind het leuk om ontwikkelingen in de markt te volgen en hierop in te spelen. Je vergadert met het bestuur en de projectleiding, werkt jouw plannen uit, onderhoudt relaties met geldverstrekkers en je doet zelfstandig onderzoek naar de ontwikkelingen in de markt.

 

Wat krijg je er voor terug?

– Door jouw hulp kan de KinderAcademie bestaan. Je levert een essentiële bijdrage!

– Weekendje weg voor de start van het schooljaar met alle vrijwilligers

– Etentje ter afsluiting van het jaar met alle medewerkers

– Leuk contact met bestuursleden en projectleider

– Leuk contact met mede-vrijwilligers

Lijkt het je leuk om de KinderAcademie te ondersteunen als ondersteuner subsidieaanvragen? Mail: delftseuitdaging@gmail.com. Wij brengen u dan in contact met de KinderAcademie.

Scroll naar boven