Vrijwillige medewerker personeelszaken gezocht

Gevraagd: medewerker personeelszaken (vrijwilliger)

De KinderAcademie Delft is een stichting zonder winstoogmerk. De weekendschool heeft als doel het bieden van kansen aan kinderen in het onderwijs en op de arbeidsmarkt. Dit tracht zij te bereiken door kinderen van 10 tot en met 12 jaar beroeps-oriënterend onderwijs te bieden en kinderen te laten oefenen met vaardigheden die onmisbaar zijn in de 21ste eeuw.

 

Kun je je helemaal vinden in het doel van de KinderAcademie, wil je een belangrijke maatschappelijke bijdrage leveren en ben je een uur per week beschikbaar? Kom dan vrijwilligerswerk doen bij de KinderAcademie als medewerker P&O! Jouw beschikbaarheid kan in overleg aangepast worden.

 

Als medewerker personeelszaken help je bij het opstellen van contracten, het aanvragen van een VOG voor de vrijwilligers, het maken van het vrijwilligersrooster en zorg je voor het up-to-date houden van de online vacatures. Ook ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van personeelsgegevens en bijvoorbeeld het versturen van verjaardagskaartjes of felicitaties.

Wat krijg je er voor terug?

– Door jouw hulp kan de KinderAcademie bestaan. Je levert een essentiële bijdrage!

– Weekendje weg voor de start van het schooljaar met alle vrijwilligers

– Etentje ter afsluiting van het jaar met alle medewerkers

– Leuk contact met bestuursleden en projectleider

– Leuk contact met mede-vrijwilligers

Lijkt het je leuk om de KinderAcademie te ondersteunen als medewerker personeelszaken? Mail: delftseuitdaging@gmail.com. Wij brengen u dan in contact met de KinderAcademie.

Scroll naar boven