Relatiebeheerder en sponsorwerver gevraagd!

Gevraagd: Vrijwilliger voor sponsorwerving en relatiebeheer

De KinderAcademie Delft is een stichting zonder winstoogmerk. De weekendschool heeft als doel het bieden van kansen aan kinderen in het onderwijs en op de arbeidsmarkt. Dit tracht zij te bereiken door kinderen van 10 tot en met 12 jaar beroeps-oriënterend onderwijs te bieden en kinderen te laten oefenen met vaardigheden die onmisbaar zijn in de 21ste eeuw.

 

Kun je je helemaal vinden in de doelen van de KinderAcademie, wil je een belangrijke maatschappelijke bijdrage leveren en ben je één á twee uur per week beschikbaar? Kom dan relatiebeheer doen als vrijwilliger bij de KinderAcademie! Jouw beschikbaarheid kan in overleg aangepast worden.

 

Als expert op het gebied van relatiebeheer en sponsoring ga je actief op zoek naar bedrijven in Delft die maatschappelijk betrokken willen ondernemen en de KinderAcademie op een manier kunnen steunen, bijvoorbeeld door het openstellen van de deuren, het geven van materiaal of door een financiële bijdrage te leveren. Je helpt met het opzetten van een relatiebeheer plan voor bedrijven, netwerkcontacten en vrijwilligers en kunt administratieve taken uitvoeren als bijvoorbeeld het verzenden van bedankkaartjes of uitnodigingen.

Wat krijg je er voor terug?

– Door jouw hulp kan de KinderAcademie bestaan. Je levert een essentiële bijdrage!

– Weekendje weg voor de start van het schooljaar met alle vrijwilligers

– Etentje ter afsluiting van het jaar met alle medewerkers

– Leuk contact met bestuursleden en projectleider

– Leuk contact met mede-vrijwilligers

Lijkt het je leuk om de KinderAcademie te ondersteunen als vrijwilliger gericht op sponsorwerving en relatiebeheer? Mail: delftseuitdaging@gmail.com. Wij brengen u dan in contact met de KinderAcademie.

Scroll naar boven