Verbind en versterk Delft

1 oktober 2024

De afgelopen maanden mocht ik me als projectmanager inzetten om de Delftse Uitdaging verder op de kaart te zetten. Ons doel? Een nog sterkere community creëren waarin bedrijven en maatschappelijke organisaties samen impact kunnen maken. Door elkaar te vinden en te versterken, zorgen we ervoor dat we écht van betekenis zijn.

Wat mijn persoonlijke drijfveer is, is het zien van bedrijven die steeds vaker hun verantwoordelijkheid nemen in het ondersteunen van maatschappelijke initiatieven. Dit inspireert ons om MVO nog meer te gebruiken om een samenleving te bouwen waarin iedereen kan bijdragen.

We organiseren een speciale BOOS(T)Camp voor onze fans en superhelden in samenwerking met de Vitaliteitsbrouwerij met als doel om op een gezonde manier samen te leren, ideeën uit te wisselen en nieuwe manieren te vinden om met elkaar impact te maken. Bij interesse kun je mailen naar info@delftseuitdaging.nl.

Ook staat er dit jaar nog een speciale workshop op de agenda, in samenwerking met studenten van de MKB DigiWerkplaats, maar daarover kunnen we nog niet te veel verklappen. Het enige dat ik kan zeggen is dat je onze nieuwsbrief goed in de gaten moet houden zodat je helemaal niets meer mist van onze activiteiten.

En wil jij deel uitmaken van deze impactvolle community? Word vriend van de Delftse Uitdaging en maak samen met ons het verschil!

 

Zoeken

Deel dit blogbericht:
"Verbind en versterk Delft"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven