‘Ik besloot mijn onderbuikgevoel te volgen’

21 mei 2024

Op een koude dag in februari reed ik in mijn auto van Utrecht terug naar mijn geliefde Delft, toen ik werd gebeld door Cor van der Wel. Of ik met hem in gesprek wilde om te kijken of ik iets voor de Delftse Uitdaging kon betekenen.
De DU heeft als missie om het bedrijfsleven met maatschappelijke organisaties te verbinden met als doel het faciliteren van MVO. Het verbinden was er door de Corona periode een beetje ingeslopen en dus waren ze op zoek naar iemand die de taak op zich wil nemen om te bouwen aan een community binnen Delft.

Ik besloot om mijn onderbuikgevoel te volgen. Wat ik in de DU zie, is dat ik niet alleen de kans krijg om te geven, maar ook te ontvangen. Ik ontmoet inspirerende mensen, bouw duurzame relaties op en heb het gevoel dat ik deel uitmaak van een beweging die écht het verschil wil maken. Van vrijwilligerswerk, tot het organiseren van lokale evenementen en zelfs milieubescherming; er zijn zoveel verschillende manieren om niet alleen een verschil te maken, maar ook deel uit te maken van iets groters dan jezelf.

En nou vraag jij je natuurlijk af; hoe kan ik helpen? Heel simpel; meld je aan als vriend!

Als vriend van de Delftse Uitdaging zorg je er met je financiële bijdrage niet alleen voor dat we kunnen bestaan, maar je investeert in een betere toekomst voor Delft en haar inwoners. Jouw betrokkenheid maakt écht een impact.

Zoeken

Deel dit blogbericht:
"‘Ik besloot mijn onderbuikgevoel te volgen’"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven