Wij willen graag netwerken en zorgen dat mensen die in de zorg werken ook de mogelijkheid van een hond inzetten overwegen. Zijn er sponsors die ons hierbij willen helpen?

Gevraagd: Menskracht en sponsoren voor opleiding hulphonden en de daarmee gemoeide kosten

Wij zijn Fieke en Gerdine en wij hebben sinds 1 januari 2016 onze expertise op het gebied van honden gebundeld in SupportDogs. We hopen bij zoveel mogelijk mensen ons mooie werk onder de aandacht te kunnen brengen zodat er zoveel mogelijk mensen kunnen ervaren wat een Therapie- of Bezoekhond voor je kan betekenen.

Wij geven opleidingen en workshops aan mensen die hun eigen hond willen inzetten als Therapie- of Bezoekhond maar ondersteunen bijvoorbeeld ook ouders die een hond voor hun autistische kind op willen leiden.

Wij zoeken sponsoren die ons kunnen helpen aan bedrijfskleding (2 personen) of die de tuigen die we nu laten maken voor de honden willen bekostigen.

We willen ook graag in contact komen met particulieren/instanties die, wellicht met elkaar, mee kunnen helpen aan het bekostigen- en opleiden van een pup. Zodat we meer mensen kunnen ondersteunen in hun soms moeizame leven.

Een hond kan zoveel doen om het leven van kinderen- en (jong)volwassenen weer ‘leuker’ te maken! Het is aan ons om te zorgen dat iedereen (in de Zorg) weet dat SupportDogs bestaat en wat een aanvulling een hond kan zijn!!

Kunt u helpen? Mail: info@delftseuitdaging.nl. Wij brengen u dan in contact met SupportDogs.

 

Scroll naar boven