Projectteam

Projectteam

Het projectteam van de Delftse Uitdaging is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Dit enthousiaste team is goed op elkaar ingespeeld en vastbesloten een groot succes te maken van de Delftse Uitdaging! Het projectteam is bereikbaar via info@delftseuitdaging.nl.

Wilma Broeseliske is onze projectmanager en tevens eigenaar van Faith in Company. Haar passie is het bewust maken van onbenut potentieel in mens, organisatie en samenleving. Kernwoorden: alles en iedereen is met elkaar verbonden – durf uniek te zijn!

Janneke Schoonbeek is sinds januari 2018 als vrijwilliger verbonden aan de Delftse Uitdaging. Zij is als een soort spin in het web, heeft er plezier in om te zorgen dat de administratieve processen soepel verlopen. Helpt bij het registreren van alle uitdagingen en matches en het voorbereiden van de Beursvloer en zorgt voor onderhoud van de website en social media.

Wouter Papenhove is sinds februari 2018 actief voor de Delftse Uitdaging. Hij houdt zich bezig met de publicatie van vraag en aanbod, het verwerken van de aanmeldingen voor de jaarlijkse evenementen (zoals de Beursvloer), het bijhouden van het matchregister en onderhoud van de website.

Erwin van der Vlist en Dick Voois  verzorgen de financiële administratie vanuit Werkse!

Trini Trimbos is sinds 2016 als vrijwilliger betrokken bij De Uitdaging. Zij verzorgt op een deskundige en enthousiaste wijze  de notulering van de Bestuurs- en Raad van Adviesoverleggen. In 2016 en 2017 was zij lid van de Beursvloerwerkgroep.

Pin It on Pinterest

Share This