Spullenbank
Vraag / Aanbod
Status: open

‘Verouderde’ media zoals beamers, ipads, laptops, touchboards, camera’s en materialen zoals sensoren, arduino nano’s

Omschrijving

READY! is op zoek naar verschillende materialen en media om haar lab voor kunst, techniek en experiment goed in te richten. Om te spelen met nieuwe media zijn we op zoek naar ‘verouderde’ laptops (Intel 5 of hoger, 64 bit, 6 gb of hoger geheugen, grafische kaart ivm adobe creative suits), Pads voor programmeren apps, videomapping en componeren muziek: 8 – 12 inch screen, 12gb geheugen. Beamer(s) voor videoprojecties met 2000 – 3000 branduren, 2000 + lumen, LCD or DLP, 1080 p
VGA . Alles is welkom, ook digitale fotocamera’s, materialen zoals sensoren, motoren, arduino nano en gereedschap zoals soldeerbouten. En zijn we op zoek naar een tof vervoermiddel (liefst duurzaam, of verlengstuk fiets) om met READY! als een rondreizend lab in diverse wijken langs te gaan.

Match informatie

Aanvraagdatum 30-04-2016

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie READY!, lab voor kunst, techniek en experiment
Missie van de organisatie READY! is een project. READY! is het lab voor kunst , techniek enexperiment. Kinderen leren in de vrije ruimte de huidige en nieuwe technologieën tegebruiken binnen een wisselend kader van een kunstvorm om hun eigen kunst temaken. READY! is een initiatief van Linda produceert met de artistieke leiding van kunstenaar Zoë Reddy en in samenwerking met Stichting Delft Peil.
Voornaam Linda
Achternaam Ammerlaan
Straat + huisnummer Welhoeckstraat 10
Postcode Delft
Plaats 2613 NR
Telefoonnummer 0611378872
Telefoonnummer
E-mailadres iamreadylab@gmail.com
Wat wilt u aanvragen?
Vraag 'Verouderde' media zoals beamers, ipads, laptops, touchboards, camera's en materialen zoals sensoren, arduino nano's
Uw vraag READY! is op zoek naar verschillende materialen en media om haar lab voor kunst, techniek en experiment goed in te richten. Om te spelen met nieuwe media zijn we op zoek naar 'verouderde' laptops (Intel 5 of hoger, 64 bit, 6 gb of hoger geheugen, grafische kaart ivm adobe creative suits), Pads voor programmeren apps, videomapping en componeren muziek: 8 – 12 inch screen, 12gb geheugen. Beamer(s) voor videoprojecties met 2000 – 3000 branduren, 2000 + lumen, LCD or DLP, 1080 pVGA . Alles is welkom, ook digitale fotocamera's, materialen zoals sensoren, motoren, arduino nano en gereedschap zoals soldeerbouten. En zijn we op zoek naar een tof vervoermiddel (liefst duurzaam, of verlengstuk fiets) om met READY! als een rondreizend lab in diverse wijken langs te gaan.
Doel van uw vraag Kinderen, ouders, docenten en educatief medewerkers experimenteren met nieuwe technologieën vanuit de kunsten. En door de diversiteit in materialen en middelen kunnen de makers verschillende kunstvormen, technologieën introduceren en iedereen er mee kennis maken. Vanuit de labsessies kan eenvoudig aanbod ontstaan voor projecten in de vrije tijd en/of onderwijs.
Doelgroep Primair zijn kinderen van 6 t/m 18 jaar de doelgroep. De secundaire doelgroep zijn de 'betrokkenen' bij de kinderen zoals hun docenten, ouders, medewerkers van educatie van culturele instellingen.
Uitsplitsing van uw vraag
Andere betrokken organisaties READY! werkt samen met verschillende kunstenaars, techneuten, het Prinsenkwartier in het centrum, het project Delftse Maakweken in de Poptahof, Stichting Delfts Peil.
Overige opmerkingen Heeft u ideeën of wilt u meer informatie? We horen het graag. Natuurlijk bieden we een spannende labsessie(s) aan voor uw hulp.
Captcha