Vraag / Aanbod
Status: open

vergadertafels en stoelen voor 40 personen

Omschrijving

Het meubilair in ons clubgebouw is aan vervanging toe. Ons clubgebouw wordt gebruikt voor activiteiten met de kinderen maar ook voor bijeenkomsten van andere natuurverenigingen en derden. Het zou fijn zijn als we tafels en stoelen kunnen overnemen die op verschillende manieren kunnen worden opgesteld, zowel in U-vorm als in grote tafels tegen elkaar aan.

Match informatie

Aanvraagdatum 20-11-2017

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Stichting Delftse Natuurwacht
Missie van de organisatie Stichting Delftse Natuurwacht organiseert natuur- en milieuactiviteiten voor de jeugd van 8 tot 18 jaar. Door de jeugd op een speelse wijze met natuur en milieu bezig te laten zijn, werken we aan meer begrip en waardering voor alles wat groeit en bloeit in de natuur (ook in de stad!) en aan meer inzicht in de samenhang tussen mens en milieu.
Voornaam Marja
Achternaam Verleun
Straat + huisnummer Linnaeuspad 3
Postcode Delft
Plaats 2616 LT
Telefoonnummer 0649870717
Telefoonnummer
E-mailadres secretaris@natuurwacht.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag vergadertafels en stoelen voor 40 personen
Uw vraag Het meubilair in ons clubgebouw is aan vervanging toe. Ons clubgebouw wordt gebruikt voor activiteiten met de kinderen maar ook voor bijeenkomsten van andere natuurverenigingen en derden. Het zou fijn zijn als we tafels en stoelen kunnen overnemen die op verschillende manieren kunnen worden opgesteld, zowel in U-vorm als in grote tafels tegen elkaar aan.
Doel van uw vraag Graag komen wij in contact met een bedrijf dat meubilair, wat nog in redelijke staat is, gaat vervangen of om andere reden over heeft.
Doelgroep Bedrijven of hotels met vergaderruimte.
Uitsplitsing van uw vraag
Andere betrokken organisaties
Overige opmerkingen
Captcha