Spullenbank
Vraag / Aanbod
Status: open

SupportDogs zoekt bedrijfskleding (2 personen), hondentuigen en de aanschaf van een Therapie-pup om op te leiden zodat we nog meer mensen kunnen begeiden/ondersteunen.

Omschrijving

Wij zijn een jong bedrijf (1-1-2016) dat graag naamsbekendheid op wil bouwen om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren wat een verschil een therapiehond kan maken in je (‘moeizame’) leven.

Wij zoeken sponsoren voor onze bedrijfskleding (2personen) zodat wij beter herkenbaar zijn. Ook hebben wij tuigen nodig, zowel voor onze eigen in te zetten honden als de (eigen)honden van clienten die in opleiding zijn.

Omdat wij met 2 personen zijn en in heel Nederland mensen willen kunnen bedienen hebben we meer honden nodig. We zoeken daarom ook sponsoring voor de aanschaf-en opleiding van (een) pup(s).

Match informatie

Aanvraagdatum 05-04-2016

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie SupportDogs
Missie van de organisatie Bij SupportDogs werken honden samen met ervaren trainers, instructeurs, coaches, en therapeuten om cliënten waar nodig te ondersteunen; een hond als buddy!!. De honden spelen de hoofdrol in onze organisatie; door de cliënten op hun gemak te stellen halen zij het beste in hen naar boven! Het klinkt zo simpel en eigenlijk is dat het ook!
Voornaam Gerdine
Achternaam Willemsen-Sloff
Straat + huisnummer Westlander 98
Postcode Schipluiden
Plaats 2636DZ
Telefoonnummer 0613014020
Telefoonnummer
E-mailadres Supportdogs@kpnmail.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Wij zoeken sponsorgelden voor bedrijfskleding (2 personen), hondentuigen en de aanschaf van een Therapie-pup om op te leiden zodat we nog meer mensen kunnen begeiden/ondersteunen.
Uw vraag Wij zijn een jong bedrijf (1-1-2016) dat graag naamsbekendheid op wil bouwen om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren wat een verschil een therapiehond kan maken in je ('moeizame') leven.Wij zoeken sponsoren voor onze bedrijfskleding (2personen) zodat wij beter herkenbaar zijn. Ook hebben wij tuigen nodig, zowel voor onze eigen in te zetten honden als de (eigen)honden van clienten die in opleiding zijn.Omdat wij met 2 personen zijn en in heel Nederland mensen willen kunnen bedienen hebben we meer honden nodig. We zoeken daarom ook sponsoring voor de aanschaf-en opleiding van (een) pup(s).
Doel van uw vraag Door aanwezig te zijn op de beursvloer hopen we bij de aanwezigen/onze doelgroep in beeld te komen en duidelijk te maken dat wij met onze honden hét verschil kunnen maken in iemands leven.Wij hopen met steun- en sponsorgelden werkkleding en tuigen voor onze honden aan te kunnen schaffen. Daarnaast hopen we op korte termijn (een) pup(s)aan te kunnen schaffen/op te kunnen leiden zodat we nog meer mensen kunnen laten ervaren wat een therapiehond voor je kan betekenen.Ook zijn er in speciale gevallen mensen die geen geld hebben om hun eigen hond op te leiden, hen willen we tóch graag helpen en dat zou kunnen met een gesponsord traject!
Doelgroep -Kinderen- en volwassenen met een hulpvraag (Autisme, Burnout, PTSS, Dementie, Angststoornis etc)-Kinderdagverblijven/naschoolse-opvang (inzet voorleeshonden, leren omgaan met vreemde honden om bijtincidenten te voorkomen, motivatie naar buiten te gaan)-Hulpverleners die ondersteuning kunnen gebruiken bij hun therapie (fysiotherapie, logopedie, dagbesteding, coaches)-bedrijven die teamwork-coaching willen
Uitsplitsing van uw vraag We zoeken sponsoring voor:-bedrijfskleding 2 personen-tuigen voor zowel onze eigen honden- als voor honden in opleiding van clienten-aanschaf- en opleiding van (een) pup(s)- bekostiging van begeleidingstrajecten van mensen die zich dit niet kunnen veroorloven maar waarvan wij wel overtuigt zijn dat hulp van een hond hét verschil kan maken
Andere betrokken organisaties Tot nu toe nog niet.
Overige opmerkingen Wij zijn Fieke (Deventer) en Gerdine (Schipluiden) en hebben onze krachten- en expertise gebundeld om zoveel mogelijk mensen in Nederland te kunnen helpen dmv honden.Momenteel heeft alleen Fieke inzetbare honden wat organisatorisch lastig is (en duur voor clienten ivm reiskosten). Vanuit het westen van het land (Schipluiden) wil Gerdine naast het opleiden van de eigen hond van een client ook eigen honden in gaan zetten voor therapeutisch werk.Wat kunnen wij terug doen/bieden voor de sponsoring:- uw naam op onze website (www.supportdogs.nl)- een 2-uur durende workshop met een hond- een lezing over therapie- en bezoekhonden- bij sponsoring voor de aanschaf- of opleiding van een pup houden wij u/uw bedrijf op de hoogte over het reilen en zeilen van de pup en uiteraard komt dit op onze sociale media terug - bij sponsoring van de aanschaf van een pup mag u/uw bedrijf een passende naam verzinnen
Captcha